BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Jordens undergång

Det var en massa olyckskorpar som spådde att jorden skulle gå under strax före jul… Man skyllde på Mayakalendern….Det visade sig emelertid att det var fel…Jorden skulle inte gå under…Den överlever nog det mesta…Däremot ska mänskligheten gå under. Och har redan gjort det….Det är bara det att det sker i slow motion. Så alla har inte märkt det än……Sakta men säkert håller vi på att utplåna oss själva från jordens yta…Med miljöförstöringar ,krig och religion…..Det var nyss en stor miljökonferens i Köpenhamn med alla länder medverkande….Där försökte man enas om minskade miljöutsläpp. Men USA,Ryssland och Kina vill inte skriva på…Dom 3 länderna står ju för det mesta utsläppen,så det känns ganska värdelöst……Dom tycker att det blir för dyrt att rädda mänskligheten….Dom går hellre under med flaggan i topp,än drar ner på välfärden.

Det vi har att se fram emot  är översvämningar,Tsunamis,orkaner och världssvält. Innan vi slutligen går under som Dinosarierna …. Skål !  Ta dig en jäkel och njut av att du får vara med om Ragnarök,Armageddon eller vad vi ska kalla våran utplåning av oss själva….Idag lyser solen,passa på att sola dig innan den bränner hål på din bleka hy……..

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (5)

5 Responses to “Jordens undergång”

  1. Aron skriver:

    Jag utmanar dig att hitta ett enda bevis för något annat. Jag köper lågenergilampor för att dom drar mkt mindre ström än vanliga o räcker längre. Det blir alltså billigare för mig.

  2. swampblues skriver:

    Vilken fantastisk konspirationsidé…Den låter som om jag kommit på den…Självklart är miljöskatten på bensin bara ett sätt att få in pengar till staten.Regeringen hittar på att miljön tar skada.Nya bilar som släpper ut mindre avgaser är bara ett sätt att vädja till vårat dåliga samvete,och lura oss att köpa nya bilar..Nya miljövänliga vitvaror säljs i massor trots att dom fungerar mycket sämre än dom gamla.Lågenergilampor som kostar 5 gånger så mycket som vanliga,skulle aldrig gå att sälja om man inte lurat oss att dom är bra för miljön. Hela konsumtionsindustrin är ju i konspiration med regeringen och EU

  3. Aron skriver:

    Det beror på jorden. Var det människans fel att dinosaurierna utplånades? Nej, var det vårat fel att det blev istid? Nej. Om miljöförstöringen var ett faktum skulle temperaturen ständigt stigaår för år. Men det gör den inte. miljöförstöringen pga av människan är en myt.

  4. swampblues skriver:

    Om inte miljöförstöringen beror på människan.Vem beror det då på?

  5. Aron skriver:

    Synd bara att vi människor inte kan påverka miljöförstöringen då vi bara står för ca 3% av hela världens koldioxidutsläpp.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu