BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Du tillhör inte rätt målgrupp

Jag brukar vara med i några Åsiktsgrupper på nätet…….Ja jag vet att det låter konstigt…Men jag var naiv och trodde jag skulle få vara med och påverka i viktiga frågor…Riktigt så fungerar det inte….  Nej det verkar mest handla om en slags dold reklam….Företag köper undersökningar som ska styra in kunder på deras produkter….Det märkliga är ,att dom verkar nästan lika allihopa……först får jag svara på några frågor om huruvida jag använder vissa produkter eller inte… Tex.  Har du under förra månaden använt någon Iphone när du tog ett sms lån ?  Svar : nej   ….. Då kommer det ofta upp en text som säger  : Tack för din medverkan,men du tillhör inte rätt målgrupp….. Nu har jag med hjälp av dessa frågor kommit fram till vad som är rätt målgrupp…..Den person dom söker är…

Nån som bor i staden, och som röker och snusar men lägger mycket pengar på nikotinavänjningsprodukter . Har mycket skulder och tar ofta sms-lån.Byter ofta bank. Har alla nya elektronikprodukter , hänger med i modét och köper mycket kläder och hårvårdsprodukter på avbetalning. Reser utomlands minst två gånger per år. Sportar och idrottar flera gånger i veckan, och köper mycket godis och sportdryck samt bara färdiglagad snabbmat ,och har frysen full med Micro-mat…. Personen spelar på alla tänkbara nät-saiter. Tittar mycket på reklamfilm och älskar Amerikanska tv-serier…………Det låter precis som lyxfällan tycker jag.

Det är ofta väldigt konstiga frågor man ställs inför. Tex.  ” Vilken känsla får du av Idas lena Hallonyoughurt” ?    Då kan man välja på Tex.   ”Trygghet & tradition”…. Frihet & eufori…..”lyxig njutning”…..”Sportig & nyttig”….”Wild & crazy”………….Men man får inte välja” Onyttig kaloribomb” !!!

Nej jag tillhör verkligen inte rätt målgrupp….Och det är jag väldigt nöjd med :P

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (2)

2 Responses to “Du tillhör inte rätt målgrupp”

  1. jan eriksson skriver:

    Dan, jag tillhör heller inte rätt målgrupp och jag är som du glad över detta.

  2. Annika skriver:

    Tummen upp! :-D

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu