BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Sverige en fristat för kriminella

Jag läste i förrgår om 2 Somalier i Borlänge som blivit dömda för att dom våldtagit  en flicka på Tjärna ängar….Det var ett väldigt brutalt brott och bägge grabbarna var dömda många gånger tidigare för både knark och misshandelsbrott….Åklagaren yrkade på utvisning,men det underkändes eftersom grabbarna hade barn i Sverige…Nu hör det till saken att ingen av dom hade någon kontakt med sina barn.Gudskelov !  Min erfarenhet av att ha jobbat inom psykiatrin i 30 år,säger mig att det bästa som kan hända dessa barn är att dom får växa upp utan sina fäder…

Då är det alltså på det viset att om man är kriminell och kommer till Sverige så är det bara att avla av sig så får man stanna…Ut och våldta någon och hoppas att hon blir gravid,så blir du kvar på livstid.

Detta rörde sig ju om personer som har fått uppehållstillstånd i Sverige….Då kan man ju undra…Hur  förhåller det sig med dom som inte har fått uppehållstillstånd ? Dom papperslösa ? Dom kan ju ha blivit avvisade just för att det framkommit att dom är kriminella…Det vet vi inget om….Hur som helst så har migrationsverket bestämt att dom ska ut..Förmodligen på goda grunder.

När sen polisen försöker verkställa migrationsverkets beslut och letar papperslösa genom att stoppa personer som inte betalar på tunnelbanan,då blir det ramaskri i media och bland politiker…..Polisen får kritik för att dom bara stoppar mörkhyade….Jag undrar hur det skulle se ut om Polisen stoppade vita för att kolla om dom är papperslösa från Somalia ?

Ett enkelt sätt vore ju att göra som Leif GW sa…Åk till härbergen och kyrkor där alla vet att dom finns….Men det finns ingen Polis som törs göra det.För då blir han lynchad.

I ett nyhetsprogram på TV intervjuades en Miljöpartist om saken. På frågan hur hon tyckte att Polisen skulle gå tillväga,svarade hon efter mycket svammel och bortförklaringar att hon tyckte inte Polisen skulla avvisa någon papperslös överhuvudtaget……Dom ska alltså avvisa sig själva ?   Nej hon tyckte att alla skulla få stanna.

Tänk dig då att du är kriminell nånstans ifrån utlandet….Det börjar bli jobbigt…Dom är ute efter dig….Både Myndigheter och medborgare har tröttnat….Du får ett tips… Fly till Sverige… Här kan du vara kriminell och risken för utvisning är minimal.

Jag säger inte att alla våra flyktingar är kriminella….Men med våra totalt tandlösa regler så måste det locka hit en stor mängd som är det.

Så vad ska vi göra ?  Bygga fler fängelser ?  Eller börja ställa krav på våra politiker och våra flyktingar ?

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu