BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Sverige en fristat för kriminella 2

Jag läste nyss om en 14 årig flicka som hade civilkurage och mod att sätta fast en sexförbrytare….Hon hade åkt buss och råkat ut för en pervers svinpäls som tafsade och juckade på henne….Hon blev förbannad och bestämde sig för att sätta fast honom…Så hon tog samma buss samma tid igen och kände igen honom och ringde Polis som tog honom….

Polisen är mycket nöjd med hennes handlingskraft och uppmanar andra kvinnor att göra likadant…..Sen står det att mannen släpptes direkt….Inte nog med det…Han är en återfallsförbrytare som är dömd både 2011 och 2012 för ofredande på bussar….Så varför går han lös då ?   Hur menar Polisen att man ska motivera kvinnor att anmäla sexbrott om dom riskerar att möta gärningsmannen nästa dag på bussen igen ?

Varje år mördas 95 kvinnor i Sverige….Ca 20 000 kvinnor blir misshandlade av  män varje år….Ca 16 000 kvinnor blir våldtagna  varje år.

Hur tror ni att den statistiken hade sett ut om vi hade låst in förövarna ?

I USA hade dessa gärningsmän säkert fått 10-15 års fängelse….I nån diktatur hade dom förmodligen blivit avrättade…I Sverige är det viktigaste att dom diarieförs och blir en siffra i statistiken.

Det är ett högt pris vi får betala för att vara världens mest humanaste demokrati.

Men varför är det alltid offren som ska offras ?

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu