BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Stötsäkra Tomater

3tomatoes_1Har ni funderat över varför Tomaterna är så äckliga nuförtiden ?  Dom ser ju så goda ut.

För att Tomatindustrin ska göra så lite svinn som möjligt och tjäna så mycket pengar det bara går,så har man genmanipulerat tomaterna så dom får hårda skal som tål långa transporter….Sen plockar man dom när dom är omogna och gasar dom med Eten gas så att dom ska bli röda….Lägg därtill att det är F1 hybrider som är framkorsade att ge mycket frukt på kort tid istället för god smak.

Resultatet blir en vämjelig produkt med skal som en melon…Innehållet är en sörja som påminner om ett surt äppelkart…..Sen skickar man med halva tomatplantan också…Konsumenten får betala fullt kilopris även för den eftersom den då kallas kvisttomat.

Jag har funderat över hur Tomatindustrin kan vara såna idioter som försöker sälja den här skiten…Borde dom inte fatta att ingen vill betala för äckliga tomater ?  En hel generation har ju snart aldrig ätit en god tomat….Det borde vara kört för Tomatindustrin.

Sen inser jag att dom verkliga idioterna är vi konsumenter som köper skiten,istället för att bojkotta Tomatindustrin och ställa högre krav.

Vi får nog dom Tomater vi förtjänar.

BITTERPITTEN uppmanar till Tomatuppror. Kräv provsmakning och vägra köp äckliga Tomater.

Läs även tidigare inlägg ” Tomatmaffian i eu och undergroundrebellerna” Sök längst upp till höger.Eller klistra in länkadressen. http://swampblues.bloggproffs.se/2012/11/05/tomatmaffian-i-eu-undergroundrebellerna/

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu