BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Svenska slavlöner

Jag har länge funderat över hur allt kan vara så förbannat billigt i Sverige nu för tiden ?  Kläder ? Mat ? Elektronik ? mm ?

Vi har ju hört om Hur HM betalar 300Kr/Månaden till sina utländska sömmerskor,samtidigt som chefen på HM tjänar 50 miljoner / månaden…..Men sen ska kläderna hit…Eller maten…Eller elektroniken eller vad det nu kan vara för varor,beroende på vad det är för företag.

Dom flesta transporter går ju på lastbilar inom Sverige…Väldigt mycket utländska lastbilar  i dåligt skick…Åkerier som inte betalar vägtull och som inte låter sina chaufförer  vila eller få anständiga löner.

Men nu har Uppdrag granskning avslöjat att även dom svenska åkerierna gör likadant….Dom anställer Polacker och Tjeckier för 10 000 / Månaden istället för svenska chaufförer….. Men nu räcker inte det längre. Nu har dom börjat ta chaufförer utanför EU ,med falska pass så myglar dom sig hit och tvingas jobba för 6-7 000 / månaden.

Chaufförerna är urfattiga och måste betala dieseln själva till lastbilarna.Vilket resulterar i mass-stölder av Diesel i Sverige.

Det var stora Svenska firmor med gott rykte som gjorde så här..IKEA,Volvo Schenker mm…..Sverige har blivit en tjyv och rackar stat där klasskillnaderna ökar hela tiden…Lägst ner på stegen står utlänningar utanför EU.

Det är som förr i tiden….Vi förslavar fattiga utlänningar för vårat eget välstånd.

Tänk på det när du köper 3 toppar för 99 kr på HM…..Eller Köttbullsmeny på IKEA för 19 kr…..Eller när du får frakten nästan gratis på Schenker.

Vi är alla delaktiga i att förtrycka fattiga utlänningar,och dra ner Sverige i fördärvet,när vi jagar billiga priser……Sen slår det tillbaks på oss själva när ingen vill anställa Svenskar som ska ha avtalsenliga löner.

 

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu