BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Jag, en minuskund

Det har blivit allt vanligare att matbutiker börjar med medlemskort kopplat till rabattsystem. Willys stod länge emot och körde med parollen ” bra priser åt alla” men nu har även dom svikit sina ideal och börjat prångla på oss sina rabatter som endast gäller ”pluskunder”

Jag blir så irriterad på alla konstiga erbjudanden i butiken…..Köp 2 för 20 kr, max 2 per kund….Extrapris på kött,endast Torsdag…eller  halva priset på ditten och datten gäller endast  pluskunder.

Varför måste det vara så krångligt att handla ? Kan man inte bara få gå in och handla,utan att kolla i almanackan,och utan att plocka fram glasögonen(som ligger hemma)för att kunna läsa det finstilta i erbjudandet.Och utan att vara pluskund.

Sist jag handlade på Willys så blev jag tillfrågad i kassan om jag var pluskund ? När jag svarade att jag inte var det,så sa kassörskan att ”då missar du en massa rabatter” Jag sa att jag inte orkar bry mig i alla medlemskort och rabatter hit och dit. Då blev hon närmast irriterad på mig….Som om det var hon som förlorade pengar på mig om jag inte är pluskund ?!  Det är väl för böveln jag som förlorar rabatten om jag inte är medlem och pluskund ?   Då borde väl Willys vara nöjda ?   Nej dom vill alltså ge bort sina pengar till mig….Dom vill t,om tjata på mig deras pengar.

Det är nåt lurt med det här….Om nånting låter för bra för att vara sant ,så är det oftast det…Dom vill koppla mitt ID-kort till pluskontot.Gärna mitt bank-kort också….Sen måste jag visa leg.eller lämna mitt person nr även vid kontant betalning…..Aha… Willys samarbetar förstås med staten…Dom ska kolla om jag betalar med svarta pengar…Sen registrerar dom vad jag handlar och gör en profil på mig,så att dom kan se om jag är samhällsfarlig…Är jag inte det så säljer dom uppgifterna vidare till olika reklambolag som sen kommer att överösa mig med reklam för sånt dom tror jag vill handla.

Ha ha ha….Mig lurar ni inte…Willys är ju Tyskt…Då är det alltså Angela Merkel och hennes hejdukar i EU parlamentet som vill registrera mig och ta över mitt liv…Om jag inte tycker rätt saker och gör som dom vill,så kommer dom säkert att skicka Luftwaffe på mig.

Nej nej nej….Jag blir aldrig pluskund…Tror ni jag tänker ge opp min självständighet och integritet bara för lite rabatter….Ha ha ha :)

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu