BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Sexturismen blomstrar

400 000 Svenska reser varje år till Tahiland…..Jag vet inte hur många av dom som är sexturister? Men jag läste att i Tex Pattaya så uppskattar man att 3/4 delar av turisterna är sexturister…..Så några hundra tusen är det iaf.

Vilka är dom då ?  Äckliga gubbar som vill ligga med småtjejer ? Töntiga män som inte lyckas charma Svenska kvinnor ? Vanliga svenska män som tycker det är kul att vara otrogna på semestern,och inte orkar flirta för att dom är för fulla ? Psykopater som njuter av att förnedra kvinnor sexuellt,och visa sin makt genom att utnyttja fattiga flickors behov av pengar ?

Iaf så brukar dom vara bra på att skylla ifrån sig….” Thaiflickorna är så tacksamma” ”Det är så naturligt med sexköp i Thailand” ”Dom skulle ha det mycket sämre utan oss”

Vad är det som har hänt med Sverige? För 15-20 år sen fördömde vi sexresorna…Nu är det helt ok !

Det värsta är,att nu har Svenska kvinnor börjat sexturista också……Fast dom åker till Gambia….Närmare bestämt 100 000 varje år…..Äckliga batikhäxor i 60 årsåldern som köper sex av Gambianska män i 25årsåldern.

Men här är självbedrägeriet större än hos männen som åker till Thailand……Många av dom här kvinnorna hävdar att dom inte alls är sexköpare….Nej dom unga männen älskar svenska kärringar…..Sen får dom så klart pengar för att dom är fattiga,och det är ju synd om dom.

Tänk om dom Svenska sexköparna kunde stanna hemma istället..Både män och kvinnor….Dom kunde knulla med varann istället för att ytnyttja sin maktposition i fattiga länder till att få billigt sex.

Men det är klart….Sex på lika villkor är väl ingenting för dessa personlighetsstörda narcissister….Vem skulle dom då förnedra ??? :?

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (7)

7 Responses to “Sexturismen blomstrar”

  1. Aron skriver:

    Det är precis det jag menar Dan! Skitbra! Börja skriv sådär i de inläggen där det är relevant också så kommer dina inlägg att bli betydligt tyngre :)

  2. swampblues skriver:

    Tack :)

  3. Bc-typen skriver:

    Klockrent som vanligt! Tänk, skriv och tyck precis vad du vill i din egen blogg. Dina inlägg ger alltid en extra knorr på saker och ting. Just för att det är DINA egna tankar och lösningar. Hejaheja!

  4. swampblues skriver:

    http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.1204335-maria-haldesten-sexturism-slatas-over
    http://www.sydsvenskan.se/resor/i-gambia-kallas-sexhandeln-semesterromanser/
    http://www.expressen.se/nyheter/de-svenska-mannen-som-koper-sex-i-thailand/
    http://www.fria.nu/artikel/73818
    Det här är bara ett litet axplock om sexturismen. Det finns hur mycket information som helst.
    För att få en så objektiv nyhetsbild som möjligt så ser jag varje dag på Aktuellt på svt.Lyssnar på dagens eko på på P1 samt deras superba nyhetsfördjupningar.Dessutom läser jag Dalarnas tidningar,DN,Avpixlat,Aftonhoran och Sexpressen på nätet. Ibland kommer jag inte ihåg var jag läst vad ? Dom flesta fakta som jag hänvisar till har tuggats runt så mycket i nyhetsmedia att jag innbillar mig att alla känner till dom.Men eftersom min Blogg inte är något nyhetsmedia,utan bara min egen klagomur,där jag försöker ge min personliga kommentar till samhället,så förbehåller jag mig rätten att göra som jag vill,så länge jag inte kränker någon.

  5. Aron skriver:

    Jag har ett önskemål! Jag skulle vilja att du börjar hänvisa till dina källor som du ”läst” om diverse saker. Inte för att jag misstror dig men dina inlägg skulle ha så mkt större slagkraft med vettiga källor istället för något du har läst nånstans. Det går inte att ta såna här inlägg på allvar annars. Börja klaga ordentligt nu!

  6. swampblues skriver:

    :)

  7. jan eriksson skriver:

    Dan, i den här frågan är fullständigt överens!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu