BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

BITTERPITTEN läxar upp Magnus Uggla

Igår lyssnade jag på Uggla i P4….Dom pratade om att planka på tunnelbanan och bussarna….”Det kostar ju så mycket”….Magnus uppmanade lyssnarna till civil olydnad och ville ha tips på hur man plankar utan att åka fast.

Då blev BITTERPITTEN förbannad…Här på landet har vi knappt nån kollektivtrafik överhuvud taget….Vi skulle gladeligen betala för att åka kollektivt….Men storstadsfjollorna är inte nöjda med att dom kan åka både buss,tunnelbana och pendeltåg….Nä dom ska så klart ha det gratis !

Så jag gick in på programmets hemsida där man kunde chatta…Där skrev jag och frågade om det var ok att planka på Magnus Ugglas spelningar ? Och hur man gör  isåfall ?

Nästan direkt sa den kvinnliga programledaren att dom hade fått en lyssnafråga på chatten, och läste upp min fråga….Magnus blev märkbart sur och sa att det var en helt annan sak……Efter nästa skiva hade han dock lugnat ner sig lite grann och sa att jag kunde få en vip-biljett om jag ville planka :)

Sen var han snabb att byta ämne…..På chatten skrev en annan lyssnare att hon uppmanade alla att planka in på Magnus spelningar ” Det kostar ju så mycket”

 

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (2)

2 Responses to “BITTERPITTEN läxar upp Magnus Uggla”

  1. mika skriver:

    hahaha, helt rätt! :)

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu