BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Det är nåt som inte stämmer

Hörde på Ekot i p1 att en Eritreansk kvot- flykting som beviljats uppehållstillstånd i Sverige,blev liggande på sjukhus i Kairo i 8 månader där han sedemera dog…..Fallet var brådskande enligt FN…Men p.g.a.att Migrationsverket inte hittade någon Kommun i Sverige som ville ta emot honom så dog han alltså i Kairo. http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5509740

Det blir allt vanligare att Kommuner säger nej till flyktingar…Vi har inte råd !   Det är mättat nu !  Hör vi allt oftare våra kommunalråd säga. 8 av 10 kommuner säger nej. http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/8-av-10-kommuner-vill-brinte-ha-fler-flyktingar-4594        Samtidigt slår sig Riksdagspolitiker för bröstet och vill att vi ska ta hit fler flyktingar…..Vi har inte råd att inte ta hit fler flyktingar säger dom t.o.m…Miljöpartiet.Centern och Vänstern vill ju t.o.m ha fri invandring.

Men var ska flyktingarna vara då ?  Finns det något kommunlöst ställe där riksdan tänker ha dom ?

Sverige är ett rikt land, våra finanser går bra,heter det…..Men det är nåt som inte stämmer……Hur kan staten vara så rik,och kommunerna så fattiga ? Består inte riket av kommuner ? Och om det är en vinst att ta emot flyktingar, som riksdagspolitikerna vill påstå…Varför vill inte kommunerna ha dom då ?

Det är nåt som inte stämmer :?

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comment (1)

One Response to “Det är nåt som inte stämmer”

  1. Aron skriver:

    Kanonbra inlägg Dan! Fantastiskt med källor nu också :)

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu