BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

ICA-Maxi piper

Det piper på ICA-Maxi så att jag tror jag blir galen.

En liten bakgrund….Min bärbara telefon piper när batterierna håller på att ta slut….Brandvarnaren piper när batterierna håller på att ta slut…Frysen piper när den är för varm,eller när det varit strömavbrott….Spisen piper också när det varit strömavbrott…..Min mobil piper när den vill nåt…….På jobbet piper det när telefonen ringer eller när larmet går.

Jag har alltså vant mig vid att när det piper så är något fel…Ett slags betingning.

När jag då ska handla på ICA-Maxi så upptäcker jag att det piper tamefan överallt…..Det visar sig att när folk skälvskannar så piper det precis som min Frys,Telefon eller brandvarnare….Jag hajar till varje gång det piper och blir störd så jag tappar koncentrationen…..Jag irrar planlöst runt bland alla pipen och försöker handla,men det går inte….Till slut måste jag springa ut från ICA-Maxi och fly till nån annan butik.

Är det jag som håller på att bli tokig ? Eller är det världen runtomkring som försöker pipa sönder mig ?   FÖRBANNADE  NYMODIGHETER.3752211077_45c3acfb37_o

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (2)

2 Responses to “ICA-Maxi piper”

  1. swampblues skriver:

    Du gillar ju allt nymodigt som piper…Fnys !

  2. Aron skriver:

    Ja tycker de e jättekul o självscanna. Man ser någon som handlar ”normalt” som går o ställer sig i kassan, jag har ingen stress. När dom stått i kö i 5 min så går jag lugnt o sansat fram till min självscanningskassa o utför min business o när ja e klar har den där stackarn som handlar normalt inte ens kommit fram till kassan. Jag står alltid o skrattar åt hur dumma alla dessa människor måste vara som handlar normalt o vill slösa bort så mkt tid på att stå i kö o packa om sina varor. O dessutom inte veta exakt vad allt kommer kosta innan dom kommit fram till kassan. Ha ha ha.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu