BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Storebror ser dig 2

På min arbetsplats som är ett sjukhus…Så har det blivit väldigt viktigt med säkerhet och sånt.

Häromdagen hände sig följande….Jag var på ett säkerhetsmöte utanför avdelningen i ett mötesrum….Jag hade en walkie-talkie med mig som jag råkade tappa i mötesrummet…På väg därifrån upptäckte jag att den saknades,så jag vände om.

Då hör jag plötsligt en röst säga” SAKNAR DU RADION ” ?  Rösten kommer ur en högtalare….Jag svarar  ” Ja ”   rösten fortsätter ” RADION FINNS HÄR I VAKTEN”

Portvakten övervakar alltså allt….Dom hör och ser allt jag gör…Det måste vara intressant att Tex. höra när folk pratar om den snygga puddingen i portvakten….Eller att se när folk petar sig i näsan och lägger av en brakare…Nja kanske inte.

Jag kanske ska börja med nåt konstigt läte när jag går i korridoren…Eller nån udda ”Funny walk” så portvakten får nåt att fundera över.

Förresten….Undrar om Portvakten skickar sina uppgifter till KGB…Nej vad dum jag är….SÄPO så klart. :P

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comment (1)

One Response to “Storebror ser dig 2”

  1. jan eriksson skriver:

    Psykiatrin har förändats sen du och jag började, dock är patienterna desamma. Det är som du brukar uttrycka dej DET ÄR NÅGOT SOM INTE STÄMMER här.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu