BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

upplopp i Husby

Ungdomar i Stockholmsförorten Husby bränner upp bilar och hus på nätterna.

Dom säger sig protestera mot att Polisen sköt ihjäl en 68 årig man som hotade polisen….Dom säger att dom protesterar mot förfallet i Husby…Dom vill ha fritidsgårdar Cafeér skolor och jobb.

Sen bränner dom ner Husby gårds museum. Med cafe’och allt….Dom bränner ner den lokala grönsakshandlarens lastbil…Krossar skyltfönstrena på kvartersbutikerna där dom själva bor………När brandbilarna kommer för att släcka så blir dom också attackerade ……Det är nåt som inte stämmer ! ?

Media vill få det till att detta skulle vara nån protestaktion riktad mot Poliser och samhälle.

Men sen ser jag några nyhetsbilder på Tv med fina välartade invandrarbarn från Husby som beklagar sig över våldet….Media ger en felaktig bild av Husby säger dom….Det är bra att leva här…Det är en liten klick som förstör för oss andra.

En reporter från Aftonbladet intervjuar några andra invandrare i Husby…Dom säger att dom här ungdomarna som bråkar är helt ointresserade av Gubben som Polisen sköt….”Dom är ligister som hellre bråkar än jobbar”….” Polisen är för snälla mot dom ”

Så klart att det inte är vanliga ungdomar som bränner bilar och kastar sten….Det är barn och ungdomar som lever i misär…..Bara det faktum att deras föräldrar släpper ut minderåriga barn 4 nätter på rad för att kasta sten på Poliser och bränna bilar,talar väl sitt tydliga språk.

Ungdomar blir inte ligister om det inte är nåt knas med deras föräldrar…..Jag vet att man inte får säga så….Men ingen blir hjälpt av att man blundar för sanningen…..Jag vet inte om dom är psykiskt sjuka? krigsskadade ? missbrukare ?eller bara dåligt integrerade ?  Men nåt knas är det iaf.

Myndigheterna borde gå in i familjerna och kolla opp hemmiljön innan man börjar skylla allt på Polisen …..

Dom här ungdomarna kommer att sitta på våra fängelser och rättspsykiatriavdelningar om 5-10 år. Om dom lever så länge ?  Den hjälp som dom behöver skulle dom ha fått när dom var små. Nu är det försent… Tyvärr.

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (2)

2 Responses to “upplopp i Husby”

  1. swampblues skriver:

    Ajj :?

  2. Soliga Li skriver:

    Där satte du spiken rakt genom foten! ;)

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu