BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Nils Petter


Jag var till Stockholm häromdan. Vid Hötorget såg jag legenden Nils Petter Sundgren smyga ut ifrån Filmstaden. Han hade trenchcoat och hatt, och påminde lite om en gammal Humprey Bogart. Som han hade sett ut om han hade blivit lika gammal som Sundgren.

Det var längesedan man såg Sundgren prata Film på TV.Det är inget annat än skandal att inte han har ett filmprogram på TV.

Det fick mig att tänka på Filmbevakningen i svensk TV.Vi har ju åtminstone en handfull Kanaler som skulle kunna ha en Filmkrönika en gång i veckan.Men det verkar dom inte ha nåt intresse av.Istället kör dom en massa Amerikanska deckare som jag inte ens kan skilja åt .CSI, CSI ny,CSI Miami,Navy CSI,Numbers,Medium,The Mentalist, och många fler. Sen har vi ju alla kockprogram.Det är nakna kockar,Arga kockar och fulla kockar.Men ju fler kockar desto sämre soppa.

Förnedrings TV är ju också populärt.Man ska skratta åt andra människors olycka i program som lyxfällan,Arga Snickarn,Supernanny mm.Dum TV är vad det är ! Idiotiska TV progarm för idioter.

Men ett TV program om film.Där man presenterar nya filmer och intervjuar skådisar och regisörer. Det är tydligen för seriöst för Svensk TV.

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comment (1)

One Response to “Nils Petter”

  1. Aron skriver:

    Shit va gammal han har blivit då. Sådär gammal var han inte sist jag såg honom!

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu