BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Skithelg utan Fredagsmys

När jag jobbar natthelg så brukar jag byta bort Fredagsnatten mot en dag,så att jag kan ha en myskväll med älsklingen….Den här helgen var det julfest på jobbet som alla skulle på,så jag vart tvungen att jobba….Så det blev varken Fredagsmys med älsklingen eller julbord med jobbarkompisarna….SUCK !  (får hoppas dom vart fulla och odrägliga)  Nä bara tråkigt nattjobb hela helgen…På Lördag morgon när jag kommer hem från jobbet är det svinkallt och jag är jättetrött…Katterna har varit ute på natten ,så jag släpper in dom och utfodrar dom….Sen vill dom ju inte gå ut så klart…Så jag får jaga rätt på dom och slänga ut dom ändå…Sen lägger jag mig och sover i en kall säng. Men jag är så trött att jag somnar med en gång iaf… Efter 1 timme vaknar jag av att en av katterna spelar innebandy med en upphittad kula….Jag hade tydligen missat en av katterna…Aaarghhhh….Jag slänger ut kattfan och går och lägger mig igen….Vaknar på eftermiddan trött och slut…Går opp och eldar,kokar te och äter lite….Vankar av och an…Det känns som att gå i dvala..Orkar ingenting…Sen är det dags att åka till jobbet igen….Nu får katterna vara inne på natten,så kanske det blir lättare att få ut dom i morgon bitti,tänker jag….

Söndag morgon efter ännu en vaknatt.. Det känns som om jag går brevid min kropp,så trött är jag….Nu går det bättre att få ut katterna…Bara lilla syrran som försöker gömma sig….Sen upptäcker jag förödelsen…Dom har vält en adventsstake..Rumsterat om i Annikas garderob och kastat runt med diverse skor i hallen…God natt….

Vaknar efter nån timme av ett sms från Comvik som meddelar att jag nu bytt prisplan…Ååhhh. nej…Somnar om….Vaknar på eftermiddan tröttare än nånsin av att det är kallt….-20 ute + 14 inne….Bara en natt kvar av helgen….Inget Fredagsmys och inget Julbord….Bara slit och släp,och sömnlösa nätter….Men nästa helg..Då kommer älsklingen hit och jag är ledig….Då gör jag nog tofflor av katterna.

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (4)

4 Responses to “Skithelg utan Fredagsmys”

  1. swampblues skriver:

    Ha ha. Men den här helgen var desto bättre =)

  2. Marianne Romlin skriver:

    Var glad över att det var en tråkig skithelg
    Marianne

  3. swampblues skriver:

    Äsch ! Du försöker bara intala dig själv att du inte är avundsjuk.

  4. Fru Otterbo skriver:

    Huvva, nu är jag glad att jag bor i lägenhet. och inte jobbar natt.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu