BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Konspirationsteorier om dom ”verkliga” rasisterna

Jag hörde på radions p1 i morse att nån räknat ut att det kostar en miljon att föda upp en människa från bebis till vuxen…..Detta skulle alltså betyda att för varje invandrare som kommer hit så tjänar sverige en miljon….Det blir många miljoner i vinst per år för landet….Men hur kommer det sig då,att så många flyktingar skickas ut från Sverige ?  Om vi går med vinst på dom ,då borde det ju inte vara så noga om dom är förföljda eller inte ?  Hit med dom bara… Politiker brukar ju ofta tala om att det behövs så många invandrare för att driva landet….Då är det ju väldigt konstigt att en massa kommuner i sverige helt plötsligt börjar säga ifrån….Vi har inte råd med fler flyktingar säger kommunalråden… Hmm….Jag får inte ihop det…..Jag anar en konspiration…. Kan det vara så att riksdag,regering,myndigheter och kommuner egentligen är rasister ?   Dom låtsas att dom vill ha ett mångkulturellt samhälle….Dom låtsas att invandrarna behövs…..Men i själva verket vill dom plåga dom stackars flyktingarna så mycket dom bara kan….Varför skulle dom annars skicka hem ensamma barn,gamla och psykiskt sjuka ?  Varför skulle dom annars klumpa ihop flyktingar i dåliga kalla flyktingförläggningar som liknar koncentrationsläger…Där får dom stanna i åratal istället för veckor och månader…När dom sen äntligen kommer därifrån så hamnar dom i ghetton utan jobb och utan bostad…Där får dom tränga ihop sig med anhöriga i en etta med kokvrå….Om dom inte integreras snabbt nog och fortsätter med sina gamla seder och bruk så kastas dom i fängelse eller i mentalsjukhus … Visst liknar det rasism……..För inte kan det väl vara så att politikerna ljuger för att dölja en havererad integrationspolitik ?   Lögnare eller rasister  ?  Döm själva.

I Borlänge är politikerna tydligen extra rasistiska…Där fick inte muslimerna bygga en moske´ som såg ut som en kupol…Anledningen var enligt byggnadsnämden att en kupol inte passar in i den svenska miljön…Hmm….Är det inte i Borlänge det redan finns en kupol ?  Jag hoppas dom river den också.I jämlikhetens namn…

Arbetslöshet är ju ett stort problem i Borlänge…Men nu har ju kommunstyrelsen i Borlänge en ypperlig chans att visa att dom vill hjälpa invandrarna att få jobb…IKEA ska ju snart öppna i Borlänge..Kommunen har ju satsat massor med miljoner för att få dit IKEA….Man har rivit halva stan och byggt vägar tunnlar och rondeller…Då borde man ju kunna ställa lite krav på IKEA ?  Kräv att dom bara anställer flyktingar(svenskarna har ju redan jobb)…Då är alla problem lösta…Flyktingarna blir integrerade ,och kommunen får in skattepengar från alla arbetande nysvenskar.

Eller..Tänker jag fel nu ?   Skulle Hultqvist och gänget få avgå om dom öronmärkte jobben åt nysvenskarna ?  Och tillåter kupolformade moskeér ?  Och Skulle SD ta makten i Borlänge då ?  Och vem är rasist egentligen ?

 

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu