BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Allways On Line

Jag har upptäckt att alla människor ständigt är On Line nuförtiden. Och då menar jag inte via sina stationära Datorer. Vem mer än mig har förresten sådana reliker kvar ? Jag menar inte via deras Laptops heller…..Nej nu är alla ständigt uppkopplade via sina mobiler…..Fast det heter inte mobiler längre….. Det heter Iphones,smartphones och surfplattor tydligen….Förut var det bara ungdomar som ständigt var On Line…Nu är det alla…Och nu börjar det bli riktigt fånigt….Folk går ständigt runt med dessa skärmar i handen och sprätter med fingrarna på skärmen som om dom tog bort en flugskit….Det går inte att kommunicera med dom irl heller….Dom är helt bortkopplade,och svarar bara ”va”  ”a”  eller ”ha” Ska man få kontakt så måste man skicka ett sms fast vi är i samma rum….

Jag har ju ett biorum som jag ibland har filmvisning i….Då sitter folk med sina plattor i handen och är inloggade på Facebook…Under filmvisningen…Dom kommenterar filmen på Facebook och skriver till varann fast dom sitter i samma rum……Sen säger dom att filmen var seg och rörig…..Det tror jag det…

I många år har mina ”moderna” vänner klagat på att jag har en så stor och otymplig mobil…..Den är för klumpig Dan….Du måste ha en mindre som inte tar nån plats i fickan……Nu har jag äntligen skaffat en liten smidig mobil…..Då har alla mina vänner skaffat skitstora mobiler…….Nu mobbar dom mig för att jag har en liten mobil istället…...Vad ska man säga ???

Min lilla Mobil

 

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (5)

5 Responses to “Allways On Line”

  1. Ezzob skriver:

    Jag hörde en gång nån som sa ”jag ska inte ha mobil eller dator” :)

  2. swampblues skriver:

    Jag har långtskridna planer på ett mobilförbud i Biosalongen :) Håller på att fila på en bra text på skylten :)

  3. jan eriksson skriver:

    Ps/du borde införa mobilförbud i din biosalong. Det är inte bara oartigt det är oförskämt att sitta och fippla med mobilen när du bjuder på bio!

  4. swampblues skriver:

    Det gläder mig att du är en sann bakåtsträvare :)

  5. jan eriksson skriver:

    mobiler stora som små, gamla som nya är ett otyg, jag ”ringer för mindre än 100 kronor per åroch det är troligen minst 50 för mycket.

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu