BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Melodifestivalen delfinal 1

I år skulle Danny vara programledare… Va bra tänkte jag..Då slipper man höra honom sjunga.Och framförallt,så slipper man se hans hemska Kenny starfigther -dräkt i från i fjol…… Jag hade fel…. Det blev både sång och dräkt.

CIMG3906I övrigt var det väl som vanligt. Skitnödigt och sönderstylat….

1.  Skyline – David Lindgren…. Hopplöst urvattnad 80-talsmusik med Dannyvibbar. Skitnödiga dansare som ser ut som småkriminella Wannabees på Gymmet.

2.  Burnin flags – Cookies Ǹ`Beans…. Countrytjejer som försöker vara Lana Del Ray istället för country.. Att en av tjejerna låter som en nerdekad Bonnie Tyler gör ju inte saken bättre…

3.  Paris –  Jay Jay Johnsson…. Försöker göra intellektuell cabaretmusik.Men det blir bara mainstream p4 istället…

4.  gosa - Mary N’diaye
Varje år är det en låt med som blir barnen under 10 års stora favvo.  Förra året var det Sean Banan. I år är det Gosa som kommer att gå varm på skolgårdarna.komplett med handgnuggningarna och allt….

5.  Vi kommer aldrig att förlora – Eric Gadd……Jag trodde det skulle bli Soul… Men nej…Utslätad combo mellan Bo Kaspers och Thomas Ledin… Gadd har inget Sting.

6.   Heartbreak Hotel – YOHIO……En Svensk Ziggy Stardust är född. Synd bara att han inte spelade elgitarr som han brukar.Han är nämligen riktigt grym på det. Hans Farsa är hårdrocksgitarrist Och hans Farfar är också gammal gitarrhjälte ,från 60-talet.Så YOHIO har att brås på…. Han var inte lika kvinnligt klädd som han brukar vara när han uppträder i Japan. Och lite nedtonad… Men det räcker iaf för att sopa banan med dom andra deltagarna…… Hans farsa klädde ut sig till kvinna på efterfesten,för att hedra sonen…Ha ha ha…CIMG39057.  Porslin – Anna Järvinen…. Jag hade bestämt mig innan för att hon var bäst… Men låten var för tråkig…. Synd för jag brukar gilla Anna.lite Barbro Hörbergvibbar..

8.  Weŕe still kids – Michael Finer And Caisa…….Smetiga Dansbandssaxar mixat med dubsteptechno. Och mera gympingpass. Och en sångerska som knappt tar sig igenom låten….

posted by swampblues in Okategoriserade and have No Comments

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu