BITTERPITTEN

Insjunkna funderingar & flytande sanningar från Träsket

Nattjobbselände

Jag kommer hem kvart över 7 på morgonen,efter andra natten på rad…Matar katter och slänger ut dom…Därefter stupar jag i säng,och somnar direkt av trötthet.

Vaknar kl 13 och känner mig skapligt pigg……Äter lite Youghurt,sen åker jag ner på stan med pickupen och hämtar grus till växthuset……Väl hemma igen funderar jag på en joggingtur…..Men tröttheten slår till och jag bestämmer mig för att ta 5 minuter på sängen ,och mysa med katterna.

Vaknar av att telefonen ringer kl 19……..Jag är så där otäckt trött att jag inte kopplat på hjärnan….Ser att klockan är 19 och jag tror att jag börjar jobbet kl 18(vi börjar 19:45,men brukar vara där 19:20 så vi hinner rapportera) Jag känner inte igen nummret på displayen för att jag är helt väck….Det är grabben som ringer….Han har nåt fel på bilen men jag fattar ingen ting….Jag lägger på och skyndar mig till jobbet,utan att duscha och utan att äta….Nu är jag på jobbet och börjar sakta vakna till liv…..Vem är jag ? Vad gör jag ? Och varför ?….. Ska det vara så här ?

posted by swampblues in Okategoriserade and have Comments (3)

3 Responses to “Nattjobbselände”

  1. swampblues skriver:

    Som tur är jobbar jag bara 2 veckor natt i taget.Följt av 4 veckor dag.Så det funkar för det mesta. Jag sover ju bra iaf :)

  2. N&D skriver:

    Också jag har jobbat natt i c:a 20 år och jag känner väl igen symtomen.
    Det var då som livet rann förbi utan att det märktes att man levde.

  3. Soliga Li skriver:

    I know the feeling…Väcktes av telefon, gick för att svara, stirrade fånigt på luren och insåg att jag inte hade den blekaste om vad jag heter i efternamn… :-P

Place your comment

Please fill your data and comment below.
Name
Email
Website
Your comment

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu